Esküvős párjaink véleményei

Miért olyan fontosak a visszajelzések?

A Premium Show célja mindig is az volt, hogy kiemelkedő esküvői táncoktatást nyújtson a hozzánk eljövő párosoknak. Az oktatásunkat folyamatosan fejlesztettük, hogy minél inkább megfeleljen elvárásaitoknak.

Az esküvői táncoktatás nem egy alkalomból, hanem egy folyamatból áll: több próba és a végén egy műsor tartozik hozzá. Ez azt is jelenti, hogy szükséges a bizalmatok felénk. Nem kérnénk a bizalmatokat, ha nem tudnánk, hogy ezt maximálisan tudjuk kiszolgálni.

Mivel bármelyik tánctanár azt ír magáról, amit csak szeretne, emiatt összegyűjtöttük a rólunk írt véleményeket, hogy hogyan érezték magukat párosaink az óráinkon. Minden vélemény a Google, vagy Facebook oldalainkon is megtalálható, valós visszajelzés.

Olvasgassatok kedvetekre a visszajelzések között!

Táncoktatásunkról mondták

KataBjörn esküvői tánc

Kata és Björn

Az interneten keresgélve találtunk rá Ákosra, aki egy csodálatos műsort koreografált meg és tanított be nekünk. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz, mindig könnyedén sikerült a próbákra időpontot egyeztetni, amik kellemes, barátságos hangulatban teltek. Nagyon köszönjük a munkádat Ákos!

Ákossal a Flames 😉 társastánc oktatáson a találkoztunk. Ott kértük fel, hogy készítse el számunkra az esküvői nyitótáncunkat. Az eredmény nagy sikert aratott! A próbák gyönyörű helyszínen, jó hangulatban teltek. Ősztől pedig folytatjuk a társas tánc fejlesztésünket, mert ott is mindig jól érezzük magunkat! 😉

Zsuzsi-Buci-esküvői tánc

Zsuzsi és Buci

Vivi és Dani esküvős jegyespár Csengénél táncórán

Vivi és Dávid

Profi, figyelmes és őrületes jófej tánctanár, rugalmas órák, 100% elégedettség

5 héttel az esküvőnk előtt kerestem fel Ákost, csak reménykedtem, hogy elvállal minket és össze tudunk hozni egy táncot. Az órák nagyon jól teltek, mindig vártuk a következő alkalmat. A táncunk akkora sikert aratott, hogy azóta is emlegetik a rokonok. Szívből ajánlom mindenkinek, hálásak vagyunk neki! 🙂

Bia-Patrik-esküvői tánc

Bianka és Patrik

BettiRoland-esküvői-tánc

Betti és Roland

A párommal nagyon kezdőként érkeztünk meg az első közös táncórára, valamint nagyon kevés idő állt rendelkezésre az esküvőig.
Mégis Molnár Ákos tánctanárnak köszönhetően olyan remek nyitótánc, illetve show került összeállításra, a részünkről pedig elsajátításra, amelyre álmainkban sem gondoltunk volna.
Nagyon segítőkész volt mindvégig, remek hangulatban teltek az órák.
Az esküvőnk után is mindenkitől csak dicséretet kaptunk, amely dicséret legnagyobb részben a tánctanárunkat érinti, az ő kitartó segítsége nélkül nem jöhetett volna létre az esküvői nyitótáncunk.
Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni Életük Nagy Napját!
Még egyszer is köszönjük Molnár Ákosnak!

Túl vagyunk a nagy napon. Nagyon szuper volt minden. 🙂 Mi is köszönjük a munkádat, végig nagyon jól éreztük magunkat. Biztos, h még menni fogunk vmelyik tanfolyamodra! Neked is minden jót kívánunk!

Kata és Józsi esküvői táncóráján közös kép a táncterem előtt

Kata és Józsi

Virág-Bálint-esküvői tánc

Virág és Bálint

Ákos készítette el nekünk az esküvői nyitótáncunk koreográfiáját, és nagyon elégedettek voltunk vele! A próbák szuper hangulatban teltek, nem csak munka, hanem kikapcsolódás is volt egyben. Ákos igazán profi táncot rakott össze nekünk, szuperül megvágta a zenét és abszolút odafigyelt ránk a próbák alatt! Csak ajánlani tudjuk az óráit – mi is, és a násznép is imádta a produkciót! 🙂

Ákoshoz az esküvönk elött jártunk a nyitótáncunkat betanulni. Az elsö pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, jó volt együtt dolgozni (meg bolondozni a szünetekben 😄), mindig vártuk a következö alkalmat mikor mehetünk újabb részeket megtanulni a táncunkból! Köszönünk neked mindent Ákos! Osztatlan sikert aratott a nyítótánc a vendégeink körében is — közben pedig mi is nagyon jól éreztük magunkat!

DóraNorbi-esküvői-tánc

Viki és Norbi

Zsuzsi-Péter-esküvői tánc

Zsuzsi és Peti

Ákos szuper és türelmes tánctanár . 0 tánctudással kerestük meg, hogy szeretnénk ha felkészítene minket az esküvői nyitótáncra. Nagyon mutatós táncot (táncokat) tanított nekünk, kihozta belőlünk a maximumot. Mindenkinek csak ajànlani tudom 🙂

Nagyon jól éreztük magunkat a próbák alatt, Ákos mindig segítőkész, pontos és kedves volt velünk. A tánc amit tanított nagyon jól sikerült és nagy sikert aratott. A jövőben szívesen ajánljuk mindenkinek az ő tánc óráit.

EnikőÁdám-esküvői-tánc

Enikő és Ádám

Társastánc és esküvői tánc Győrben Premium Show tánciskola

Flóra és Sanyi

Ákost az esküvôi nyitótáncunk miatt kerestük meg,ajánlások alapján találtunk rá.
Elég szűkös volt már az időkeretünk,azonban ígyis vállalt minket.
Az elképzelésünket minden tekintetben felülmúlta,egy modern,nagyon jól összerakott koreográfiát csinált nekünk/velünk. A násznêpnek nagyon tetszett! 😊
A nyitózenênk cseppet sem volt keringős,de azt is megoldotta,és tökéletes koreót talált ki arra is.
A zekénet is szuperül összevágta,minden kérésünket figyelembe vette.
Az órák jó hangulatban teltek,az időt maximálisan kihasználta,az időpontokat rugalmasan tudtuk egyeztetni.
Köszönjük szépen! ☺️

Az esküvői nyitótáncunk kapcsán találtunk Ákosra. Profi oktató, minden percét élveztük az óráknak. Abszolút falábúként mondhatom, hogy bátran keressétek, türelmes és nyugodt :D. Csak ajanlani tudom!

Esküvői nyitótánc Győr Viki-Norbi

Viki és Norbi

Niki-Robi-esküvői tánc

Niki és Robi

Óriási élmény volt nekünk ez a tánc szóval nagyon köszönjük hogy tanítottál minket.

Mindenkinek nagyon tetszett a táncunk és igen mi nagyon szuperül éreztük magunkat ebben, most sikerült talán a legjobban ott élesben.

Jól sikerült a tánc és már a nyitótáncunk előtt is ment a buli (amin nagyon meglepődtem), szóval jó volt a hangulat.

Panna-Bence-esküvői tánc

Panka és Bence

Iza-Martin-esküvői tánc

Iza és Martin

Köszönjük szépen, nagyon nagyon jól sikerült a tánc. Köszönjük, hogy hozzájárultál, hogy tökéletes legyen a Nagy Napunk

Nagyon köszönjük mégegyszer a szenzációs koreográfiát, sikerült eltáncolni a nagy ruhában is, nem volt hibátlan, de örültünk, hogy egyáltalán óriási baki nélkül sikerült. 😀 A vendégek le voltak nyűgözve teljesen, többen felvették és írték, hogy már sokszor visszanézték annyira elképesztően tetszett nekik. Szóval király vagy köszönjük.

Réka-Ádi-esküvői tánc

Réka és Ádi

Rami-Máté-esküvői tánc

Máté és Rami (és a flashmob team)

Ákost már egyetem óta ismertük, így nem volt kérdés, hogy őt kérjük fel tánctanárunknak. Rendhagyó nyitótáncunk volt ahol nem csak minket, de több barátunkat tanította egyszerre egy közös flashmobra. Élveztük a próbákat és a műsorunk is várakozáson felüli volt.

Nagy sikere volt a táncnak. Köszönjük a felkészítést! Csak ajánlani tudom!☺️

Viki-Bálint-esküvői tánc

Viki és Bálint

esküvői táncoktatás Premium Show Bt. 2023

Viki és Krisztián

A ruha nehezebb volt mint számítottuk, de összességében végig tudtuk táncolni. Megvolt a sikítás is, amit szerettem volna elérni, szóval tök jó volt. És eskü hiányzik a tánc, imádtam. Úgyhogy újra köszönjük szépen! 🙂

Nagyon szuperek voltak az órák, Ákos nagyon profi , az általa összeállított koreográfia látvànyos volt és a násznépnek is nagyon tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk☺️

esküvői táncoktatás Premium Show Bt.

Szandi és Zoli

Társastánc és esküvői tánc Győrben Premium Show Bt.

Hajni és Zoli

Az utolsò pillanatban, lagzi előtt 3 héttel kerestük meg Àkost, aki segìtett felkészülni a nyitòtàncra, ami végül fantasztikusan sikerült. Szuper ötleteivel sikerült feldobni a poénos részeket is. Kedves, türelmes, mosolygòs… Csak ajànlani tudom. 🙂

Szeretnénk mégegyszer megköszönni a Premium Shownak es Àkosnak az elmult 2 honapot es a felkeszülest. Garantaltan a legjobb része volt az esküvöi elökeszületeknek, amit soha nem felejtünk el!!! A közönség imàdta!!!!
Már most hianyoznak a pròbàk 🙁
Màsodik fogadalmunk immàr hàzaspàrként:
„ Minden egyes évfordulonkon szeretnenk ùjra es ùjra eltancolni!“
KÖSZÖNJÜK

Esküvői táncoktatás_Premium Show Győr5

Erika és Gábor

esküvői táncoktatás győr premium show 2

Viki és Zsolt

Hát megvolt a nagy napunk. Kicsit aggódtam a ruha miatt, de így is jól sikerült, de így is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindenkinek nagyon tetszett a tánc. Köszönjük mégegyszer. 🙂

Nagyon jól éreztük magunkat a tánc közben. Meg tetszett mindenkinek, nagyon el voltak tőle ájulva. 😀 Nagyon jól összeraktad <3

esküvői táncoktatás2

Bea és Csabi

Juli és Isti esküvői nyitótánc óra végén

Juli és Isti

Köszönjük szépen, nagyon sokat segítettél. Belőlünk kihoztad a maxot. 😀

Esküvőnkre kerestünk olyan tánctanárt, aki segít nekünk egy szuper nyitótáncot betanítani. Ennél sokkal többet kaptunk! Ákos, a legtökéletesebb szakértelemmel, de ezzel párhuzamosan kellő lazasággal tudott tanítani bennünket, úgy, hogy annak minden pillanatát élveztük. Mindig nagyon vártuk a következő próba időpontját. Ha meg vagy győződve róla, hogy egyáltalán nem tudsz táncolni, akkor is nyugodtan keresd Őt, és meglátod, hogy kihozza belőled a legjobbat. S mindezt úgy, hogy még élvezed is minden pillanatát. Remélem, hogy lesz még lehetőségünk, további táncokat is elsajátítani a Premium Show-nál!

Esküvői táncoktatás_Premium Show Győr

Nati és Péter

Premium Show esküvői táncoktatás-tánctanár Győr 2

Angi és Krisz

Köszönjük az órákat és a felkészítést! A tánc nagyon jól sikerült a násznép nagyon élvezte és a zenész is azt mondta nem látott még ilyen szép táncot.

Scroll to Top