Tánciskola Győrben

Társastánc, bachata és gyerek táncoktatás minőségin, szórakozva

A tánc, mint minőségi szórakozás

Érdekel a tánc és szeretnél egy jó hangulatú közösség tagja lenni? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld óráinkat a tánciskolánkban

Táncoktatásunk során mindig arra törekszünk, hogy egy élménnyel gazdagabban térhess haza. Mi hisszük, hogy a tánccal igazi minőségi szórakozásban lehet részed, akár párban, akár egyedül látogatsz el hozzánk.

Tánciskolánkat, a Flames Tánc- és Mozgásstúdiót 2022-ben hoztuk létre, hogy új színt vigyünk a győri táncoktatásba. Egy olyan tánciskolát álmodtunk meg, ahol résztvevőink, táncosaink megtanulják élvezni a táncokat, remekül szórakoznak minden órán, de mégis minőségi táncoktatásban van részük.

A Flames Tánc- és Mozgásstúdió Győrben

Sok-sok évnyi táncoktatás után álmodtunk egy nagyot és 2022-ben megnyitottuk tánciskolánkat Győrben. A Flames Tánc- és Mozgásstúdiónál jelenleg 7 tanárral várunk foglalkozásainkra, táncóráinkra.

Egy színes választékkal rendelkező helyet hoztunk el neked, ahol kedvedre válogathatsz a különböző táncstílusokból, vagy épp az aktív mozgást és egészségmegőrzést segítő csoportos órákból.

Kínálatunk között szerepel: bachata oktatás, társastánc tanfolyamok, moderntánc, ovis táncos és mozgásfejlesztő órák.

Tánciskolánkban oktatott táncok

Számos táncstílus közül választhatsz, kattints és próbáld ki a hozzád illőt!

Ismerd meg a Flames Tánciskolában oktatott táncokat

Társastánc óráinkon megismertetjük veled a standard és a latin táncok világát. Átfogó képzés, sok-sok táncba kóstolhatsz bele. Ha még nem táncoltál, de érdekelnek a páros táncok, akkor célszerű társastánc tanfolyamjainkon kezdened.

Chachacha, rumba, keringők, tango, foxtrott, jive, samba. Haladóbb szinteken már részletesen beszélünk a tánctechnikáról, mozgáskultúráról is.

A bachata napjaink népszerű társasági tánca. Gyorsan elsajátítható alaplépések és garantált sikerélmény jellemzi. Figuráit bármilyen buliban tudod alkalmazni. Haladóbb szinteken a technikát, vezetést-követést és zeneiséget is mélyebb szinteken oktatjuk. Óráinkon jó hangzású spanyol/karibi dallamokra táncolhatod ezt a népszerű táncot. Jó program a hétre. 😉

Moderntánc óráinkat kicsiknek (általános iskolás) és felnőtteknek is nyújtjuk. Moderntánc óráinkon a jazz, balett alapok, hajlékonyság és mozgásfejlesztés mind megtalálhatók. Emellett fontos a zeneiség, a kreativitás fejlesztése is.

Oktatóink segítenek a megfelelő tartás, kiállás, megjelenés elérésében, amely nem csak a tánc során hasznos, hanem a résztvevő gyerekek és felnőttek mindennapjaira is pozitív hatással vannak

Ovis táncos és mozgásfejlesztő óráinkon táncelőkészítőn vehetnek részt a gyermekek. Játékos és kreatív feladatokon keresztül mutatjuk meg nekik a mozgás, a zene és a tánc élményét.

Az ovis óráink segítenek a gyerekek fejlődésében is, mint pl. koordináció, csapatmunka, testtartás stb.

Még jobb, mint az El Paso Győr

Jobb oktatást kapsz nálunk mintha az El Paso Győrbe járnál, kellemesebb a hnagulat, mint a Platina Táncstúdióban, vagy éppen a Dimenzió TSE-nél. Gyere el hozzánk és éld át az igazi társastánc élményt.

Táncóráinkról mondták

Értékeléseink

Miért érdemes Neked is kipróbálnod a Flames Tánciskolát?

Bemutatkoznak a tánciskola alapítói

Molnár Ákos és Nagy Dávid vagyunk. 2018-ban, több, 10 év versenytánc után indítottuk el saját vállalkozásunkat a Premium Show-t. Táncfellépéseket és esküvői táncoktatásokat vállaltunk.

Az évek során volt szerencsénk rengeteg emberrel, táncossal együtt dolgoznunk. Nagyon megszerettük párosainkat, tanított osztályainkat, így úgy gondoltuk, ne csak „határozott” ideig legyen lehetőség táncra járni, hanem állandó jelleggel is részt vehessenek óráinkon.

Éppen ezért 2022-ben megalapítottuk a Flames Tánciskolát Győrben, ahol a táncot, mint minőségi kikapcsolódást nyújtjuk a hozzánk betérőknek. Célunk, hogy minden egyes óránk egy maradandó emlék legyen számodra.

Molnár Ákos

Alapító, Versenytáncos

Nagy Dávid

Alapító, Versenytáncos

Kipróbálnád győri táncóráinkat?

Gyere és próbáld ki táncóráinkat és egyéb mozgásformáinkat. Gyere el hozzánk egy órára és próbáld ki magad a tánc világában! Garantált sikerélmény 😉

Scroll to Top