Esküvői táncoktatás Győrújbarát

A műsor és a próbák is szuper programok lesznek!

Esküvőre tánctanárt keresel?

A legjobb helyen jársz. 🙂 Segítünk még tökéletesebbé tenni a Nagy Napot.

Sőt garantáltan jól is fogod érezni magad mind a próbákon, mind a műsor alatt, még akkor is, ha nincs semmi táncos tapasztalatod.

 • esküvői tánc győrben Premium Show Angiék tánca
 • Erika-Gábor esküvői tánc nyitótánc1
 • Ricsi esküvői tánc részlet
 • Angiék részlet táncból esküvő
 • Natiék esküvői tánca Győr
 • Vikiék esküvői táncából részlet Sokoró fogadóban

Hagy mutassuk be, mire számíthattok az esküvői táncoktatás során:

Így néz ki az esküvői táncoktatás

Első lépésként mindenképp egy egyeztetést tartunk, melynek témái:

 • milyen stílusú táncot szeretnétek bemutatni
 • milyen zenére szeretnétek táncolni
 • van-e valami egyedi igényetek (pl. extra emelések stb.)
 • ha van bármi elképzelésetek a műsorral kapcsolatban, azt mutassátok meg (ilyen lehet egy youtube videó tánceleme, amit szeretnétek beépíteni műsorotokba)
 • mikortól szeretnétek kezdeni

Az esküvői tánc zenéje állhat több rövidebb számból, vagy csak egy zeneszámból is. Ha csak egy zenére akartok táncolni, akkor is javasoljuk, hogy egy-egy átkötő részt vágjunk ki belőle, hogy ne lassuljon be túlságosan a zene, egy folyamatos, figyelemfenntartó műsorzenétek lehessen.

A próbáinkat javasoljuk heti egy alkalommal minimum megtartani, melyre lehetőség van Győrben, a tánctermünkben. Első alkalmak során az alaplépésekkel foglalkozunk, vagy ha már kellő táncos alapotok van, akkor belekezdünk a koreográfia oktatásába.

Jellemzően egy próba minimum 1 órás, de az első táncórák során gyakran ez másfél óra is lehet, ha éppen úgy haladunk és látjuk, hogy bírjátok még, azaz csak amiatt nem szeretjük befejezni az órákat, mert idő van, ha még tudtok koncentrálni és nem siettek sehova, valamint pont benne vagytok a folyamatban, akkor tudunk tovább tartani edzéseket.

Jellemzően 6-8 alkalom elég szokott lenni a teljes esküvői táncműsor megtanulására (de függ a műsor hosszától, adott esetben kevesebb alkalomból is kijöhet egy műsor). Általában az utolsó alkalom azzal telik, hogy a kész műsorotok esztétikai javítását végezzük. Ilyen lehet egy megfelelő kéztartás, ledöntések pontosabb kivitelezése. Azaz ilyenkor már tudjátok a lépéseket, csak azon dolgozunk, hogy minél szebb, profibb előadásmódotok lehessen.

A végső próbát (akár plusz alkalomként beütemezve) az esküvőtök napja előtt 1-2 nappal szoktuk megtartani. Ilyenkor már mindenképpen az esküvői cipőtöket hozzátok el (ez elsődlegesen a menyasszony esetében szükséges), hogy úgy tudjátok végigtáncolni az esküvői nyitótánc koreográfiátokat, hogy közben hozzászoktok az esküvőn használt cipőtökhöz is, ha az épp csúszósabb, mint egy sportcipő, akkor nem az esküvőtökön ér meglepetésként, hanem erre is fel lesztek készülve.

Legfontosabb tudnivalók esküvői táncóráinkról

 • Esküvői táncóráinkat Győrújbaráton tartjuk. Helyszínt pontosítunk e-mailen/telefonon.
 • Minden próbákról videófelvételeket készítünk Nektek telefonotokkal. A felvétel zenére történik, de adott esetben számolásra, vagy a kettőt egyszerre felvéve kerül rögzítésre. Ezáltal Ti is bármikor tudtok gyakorolni, ha szükségesnek érzitek, meg tudjátok nézni a táncműsorotok koreográfiáját.
 • A folyamatos haladást is tudjátok nyomon követni, hiszen rólatok is készítünk Nektek videófelvételt. Ezt az utolsó alkalmak fele azért is érdekes megtenni, hogy a korábban jelzett pontosításokat, javításokat Ti is könnyebben megértsétek, hiszen, ha látjátok magatokat, könnyebben tudjuk megmutatni, mi az a rész, amit még pontosítani kell. Ez egyébként jó és érdekes esemény lesz nektek is, ígérjük. 😉
 • A tánctanítást privát teremben tartja meg az oktató, azaz csak Ti lesztek és a tánctanárotok. Ajánlatkérés után pontosítjuk melyik oktató melyik termében tudtok lenni.

Aktuális esküvői táncoktatás áraink Győrújbaráton

 • Az esküvői táncoktatás díja (Győrújbarát) 11.000 Ft/pár/óra. Ezen túl nincsenek további költségek, azaz a koreográfiát és a zenevágást is tartalmazza az ár.
 • Az esküvői táncoktatás díját alkalmanként szükséges fizetni, így mindig annyi órát kell csak fizetni, amennyit ténylegesen is lejártok és szükségesnek is éreztek. Megnyugtathatunk, nekünk is az a cél, hogy minél hamarabb elkészüljön a koreográfia. 😉
 • Fizetni tudtok készpénzzel, kártyával, átutalással és Revoluttal is.
 • Lehetőség van ajándékutalvány formájában 3 alkalmas csomagot is venni, ennek díja 27.000 Ft.

Néhány tudnivaló a győrújbaráti táncteremről

Táncóráinkat privát, tükrös teremben tartjuk. Kényelmesen, csak Ti és az oktatók vannak a teremben, így nyugodtan fel lehet készülni.

Nézzetek meg pár képet a teremről (a borok csak a díszlet részét képezik 😀 ).

 • Esküvői táncoktatás Győrújbarát
 • Esküvői tánctanár Győrújbaráton teremfotó 2
 • Esküvői tánctanár Győrújbaráton teremfotó
 • Táncoktatás Győrújbaráton

Ismerj meg bennünket!

A táncoktatók

A Premium Show alapítói Molnár Ákos és Nagy Dávid több, mint 16 éves versenytáncos és 10 éves táncoktatói tapasztalattal rendelkezik. Ezalatt a legkülönbözőbb műsorokat, kéréseket, igényeket kellett “tető alá” hoznunk, azaz garantáltan pozitív élmény lesz a teljes esküvői tánctanulás és persze a műsor is.

Évente több, mint 50 párosnak szoktunk segíteni felkészülni a Nagy Napra, legyetek ti az egyik, akik egy örök élménnyel gazdagodnak!

Nagy Dávid táncműsor rendelés Győr

Nagy Dávid
Táncoktató, koreográfus

Molnár Ákos táncműsor tánctanár Győrben

Molnár Ákos
Táncoktató, koreográfus

Rólunk mondták

“Szeretnénk mégegyszer megköszönni a Premium Shownak es Àkosnak az elmult 2 honapot es a felkeszülest. Garantaltan a legjobb része volt az esküvöi elökeszületeknek, amit soha nem felejtünk el!!! A közönség imàdta!!!!
Már most hianyoznak a pròbàk 😦
Màsodik fogadalmunk immàr hàzaspàrként:
„ Minden egyes évfordulonkon szeretnenk ùjra es ùjra eltancolni!“
KÖSZÖNJÜK”
Benyus Erika

Rating: 5 out of 5.

“Esküvőnkre kerestünk olyan tánctanárt, aki segít nekünk egy szuper nyitótáncot betanítani. Ennél sokkal többet kaptunk! Ákos, a legtökéletesebb szakértelemmel, de ezzel párhuzamosan kellő lazasággal tudott tanítani bennünket, úgy, hogy annak minden pillanatát élveztük. Mindig nagyon vártuk a következő próba időpontját. Ha meg vagy győződve róla, hogy egyáltalán nem tudsz táncolni, akkor is nyugodtan keresd Őt, és meglátod, hogy kihozza belőled a legjobbat. S mindezt úgy, hogy még élvezed is minden pillanatát. Remélem, hogy lesz még lehetőségünk, további táncokat is elsajátítani a Premium Show-nál!”
Szabó Natália

Rating: 5 out of 5.

“Az utolsò pillanatban, lagzi előtt 3 héttel kerestük meg Àkost, aki segìtett felkészülni a nyitòtàncra, ami végül fantasztikusan sikerült. Szuper ötleteivel sikerült feldobni a poénos részeket is. Kedves, türelmes, mosolygòs… Csak ajànlani tudom. :-)”
Bors-Lalák Hajnalka

Rating: 5 out of 5.
 • krisztianangi-eskuvoitanc-velemeny-2
 • krisztianangi-eskuvoitanc-velemeny-1
 • esküvői táncoktatás Bea véleménye
 • Nati vélemény Győrben esküvői táncoktatásról
 • Eszter véleménye Premium Show táncoktatásról

Bécsi keringő műsor egyik párosunktól, Angitól és Krisztől, akikkel az alapoktól jutottunk el kb. 6 alkalom alatt a műsorig:

Az esküvői táncoktatás Győrben mindenkinek szól, legyél teljesen kezdő táncos, vagy haladó, mi segítünk egy tökéletes műsor kidolgozásán és táncoktatásában.

Kapcsolat

Táncoljatok velünk és legyen az esküvői készülődésetekben egy olyan program, amikor kettesben tényleg ki tudtok kapcsolódni. 🙂 Várjuk megkereséseteket a következő elérhetőségek egyikén:

E-mail:
info.premiumshow@gmail.com

Telefon:
06 20 312 1108
06 20 745 6411

SOS esküvői táncoktatás:

Akkor sem kell megijednetek, ha megcsúsztatok az idővel és úgy érzitek késő lenne egy táncműsort begyakorolni. Sose késő, erre is találtuk ki az SOS táncoktatásunkat, mellyel akár 1-2 hét alatt látványos műsorotok lehet. Alapesetben az SOS műsorok kicsit rövidebbek (jellemzően 1,5 perc hosszúak), hogy magabiztosan tudjátok eltáncolni a Nagy Napon.

Hivatalos oldalunk Facebookon: https://www.facebook.com/premiumshowbt

Hivatalos Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/premiumshowbt/

%d blogger ezt szereti: