Esküvői táncoktatás Győrújbarát

Esküvői magán táncoktatás Győrújbaráton

Esküvőtök lesz és szeretnétek egy nyitótáncot, legyen az keringő, vagy valami bulisabb? Mi lenne, ha az erre való felkészülés lenne esküvői készülődésetek nyugodt pontja?

Győrújbaráton saját, tükrös teremben várunk táncórákra, ahol garantáltan ki tudtok kapcsolódni. Csak ti és az oktató vesz részt az órán, így biztosítva a nyugodt körülményeket.

Foglalj időpontot és mi tartalmas együtt töltött perceket és csodálatos műsort nyújtunk nektek! Pillants rá termünkre is (a borok csak a díszlet részét képetik :D).

Értékeléseink
Roland Kerkai
Roland Kerkai
2023-09-01
A párommal nagyon kezdőként érkeztünk meg az első közös táncórára, valamint nagyon kevés idő állt rendelkezésre az esküvőig. Mégis Molnár Ákos tánctanárnak köszönhetően olyan remek nyitótánc, illetve show került összeállításra, a részünkről pedig elsajátításra, amelyre álmainkban sem gondoltunk volna. Nagyon segítőkész volt mindvégig, remek hangulatban teltek az órák. Az esküvőnk után is mindenkitől csak dicséretet kaptunk, amely dicséret legnagyobb részben a tánctanárunkat érinti, az ő kitartó segítsége nélkül nem jöhetett volna létre az esküvői nyitótáncunk. Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni Életük Nagy Napját! Még egyszer is köszönjük Molnár Ákosnak! Betti&Roland????
Viktória Dóra
Viktória Dóra
2023-08-26
Ákoshoz az esküvönk elött jártunk a nyitótáncunkat betanulni. Az elsö pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, jó volt együtt dolgozni (meg bolondozni a szünetekben ?), mindig vártuk a következö alkalmat mikor mehetünk újabb részeket megtanulni a táncunkból! Köszönünk neked mindent Ákos! Osztatlan sikert aratott a nyítótánc a vendégeink körében is — közben pedig mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Zsuzsanna Huszár
Zsuzsanna Huszár
2023-08-24
Ákos szuper és türelmes tánctanár . 0 tánctudással kerestük meg, hogy szeretnénk ha felkészítene minket az esküvői nyitótáncra. Nagyon mutatós táncot (táncokat) tanított nekünk, kihozta belőlünk a maximumot. Mindenkinek csak ajànlani tudom 🙂
Virág Slávik Varga
Virág Slávik Varga
2023-08-20
Ákos készítette el nekünk az esküvői nyitótáncunk koreográfiáját, és nagyon elégedettek voltunk vele! A próbák szuper hangulatban teltek, nem csak munka, hanem kikapcsolódás is volt egyben. Ákos igazán profi táncot rakott össze nekünk, szuperül megvágta a zenét és abszolút odafigyelt ránk a próbák alatt! Csak ajánlani tudjuk az óráit – mi is, és a násznép is imádta a produkciót! 🙂
János Göndöcs
János Göndöcs
2023-07-06
Ákossal a Flames 😉 társastánc oktatáson a találkoztunk. Ott kértük fel, hogy készítse el számunkra az esküvői nyitótáncunkat. Az eredmény nagy sikert aratott! A próbák gyönyörű helyszínen, jó hangulatban teltek. Ősztől pedig folytatjuk a társas tánc fejlesztésünket, mert ott is mindig jól érezzük magunkat! 😉
Katalin Balogh
Katalin Balogh
2023-06-19
Az interneten keresgélve találtunk rá Ákosra, aki egy csodálatos műsort koreografált meg és tanított be nekünk. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz, mindig könnyedén sikerült a próbákra időpontot egyeztetni, amik kellemes, barátságos hangulatban teltek. Nagyon köszönjük a munkádat Ákos!
Viktória Mihály
Viktória Mihály
2023-06-02
Csak ajánlani tudom!☺️
Norbert Tenk
Norbert Tenk
2022-09-13
Az esküvői nyitótáncunk kapcsán találtunk Ákosra. Profi oktató, minden percét élveztük az óráknak. Abszolút falábúként mondhatom, hogy bátran keressétek, türelmes és nyugodt :D. Csak ajanlani tudom!

Így néz ki az esküvői táncoktatásunk

Jelentkezés után telefonon keresünk, mely során megbeszéljük a következőket:

 • Esküvői táncóráinkat Győrújbaráton tartjuk. Helyszínt pontosítunk e-mailen/telefonon.
 • Minden próbákról videófelvételeket készítünk Nektek telefonotokkal. A felvétel zenére történik, de adott esetben számolásra, vagy a kettőt egyszerre felvéve kerül rögzítésre. Ezáltal Ti is bármikor tudtok gyakorolni, ha szükségesnek érzitek, meg tudjátok nézni a táncműsorotok koreográfiáját.
 • A folyamatos haladást is tudjátok nyomon követni, hiszen rólatok is készítünk Nektek videófelvételt. Ezt az utolsó alkalmak fele azért is érdekes megtenni, hogy a korábban jelzett pontosításokat, javításokat Ti is könnyebben megértsétek, hiszen, ha látjátok magatokat, könnyebben tudjuk megmutatni, mi az a rész, amit még pontosítani kell. Ez egyébként jó és érdekes esemény lesz nektek is, ígérjük. 😉
 • A tánctanítást privát teremben tartja meg az oktató, azaz csak Ti lesztek és a tánctanárotok. Ajánlatkérés után pontosítjuk melyik oktató melyik termében tudtok lenni.

Miért érdemes minket választani tánctanárnak?

Oktatott páros
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat
0 +

Esküvői táncoktatás ára

Esküvői Magánóra

60 perces óra
15 000 Ft
 • Csak Ti és a tánctanár
 • Rátok szabott
 • Egyéni időpontban

S.O.S esküvői táncoktatás

3x45 perc / 1 alkalom
40 000 Ft
 • SOS last minute oktatás
 • Intenzív felkészülés
 • Egyéni időpontban

Műsor csomag

5 alkalom (5x60 perc)
65 000 Ft
 • Általunk megadott zenékből választhattok
 • Előre elkészített műsor
 • Egyéni időpontban

A megadott ár tartalmazza a zenevágás díját, a koreografálás díját és az oktatás díját is. Nincsenek további költségek!

Az esküvői táncoktatás díját alkalmanként szükséges fizetni, így mindig annyi órát kell csak fizetni, amennyit ténylegesen is lejártok és szükségesnek is éreztek. Megnyugtathatunk, nekünk is az a cél, hogy minél hamarabb elkészüljön a koreográfia. 😉

Fizetni tudtok készpénzzel, kártyával és átutalással is.

Tánctanáraink

Győrújbaráton mi fogunk várni téged órákra. Lehetőség van emellett Győrben is táncórákat venni, amelyről bővebb információt itt olvashatsz: Esküvői táncoktatás Győr

Molnár Ákos Premium Show tánctanár

Molnár Ákos

Tánciskola alapító, versenytáncos

Tel.: +36207456411

Molnár Csenge esküvői tánctanár Győr

Molnár Csenge

Mesterdiplomás pedagógus, versenytáncos

Tel.: +36207455521

Ezt mondták rólunk eddigi párosaink

Értékeléseink

Párosaink elégedettsége kiemelten fontos. Nézd meg, mit gondolnak rólunk azok, akik már részt vettek esküvői táncoktatásunkon

És még ilyet is mondanak

Jelentkezés esküvői táncoktatásra

Írj e-mailt az info.premiumshow@gmail.com címre, vagy pedig töltsd ki lenti jelentkezési lapunkat.


Kereshetsz minket elérhetőségeinken ide kattintva!

Tánctermünk megközelítése

A terem címe: Győrújbarát, Hunyadi u. 13.

Google Mapsen így is megtaláljátok: Esküvői táncoktatás Győrújbarát

Autóval

Csak írjátok be a címet GPS-be és pontosan a ház elé el fog vinni.

Az utcán ingyenesen, a kerítés mellett tudtok parkolni.

Busszal

Busz Győrből a vidéki pályaudvarról indul a 23-as megállóról. A busz a 32-es számozást és a Győrújbarát-hegy nevet viseli.

Jegyet a Rákóczi utcáig szükséges venni (ha van győri bérleted, akkor Csanak végéig érvényes).

Busz Győrből a vidéki pályaudvarról indul a 23-as megállóról. A busz a 32-es számozást és a Győrújbarát-hegy nevet viseli. (Menetrend: https://menetrendek.hu/ )

Jegyet a Rákóczi utcáig szükséges venni (ha van győri bérleted, akkor Csanak végéig érvényes).

Ha leszálltatok a buszról, akkor kb 5-6 perc séta a terem.

Lesd meg esküvői táncoktatásunk életképeit!

Gyakran ismételt kérdések

Érdemes minél előbb, hogy biztosan tudjunk számolni veletek és fenntarthassuk nektek a helyet. Tehát érdemes akár 4-5 hónappal esküvő előtt jelentkezni, függetlenül attól, hogy csak esküvőtök előtti 2-3 hónapban fogunk együtt dolgozni.

Persze az se probléma, ha csak utolsó pillanatban, esküvő előtti hetekben tudtok jelentkezni, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani.

Jellemzően 1,5-2,5 perces műsorokat állítunk össze. Ez egyrészt függ a Ti elképzelésetektől is, másrészt a rendelkezésre álló időtől. Tapasztalataink szerint ilyen hosszúságban lehet magabiztosan begyakorolni a táncot. Az ennél hosszabb műsorok pedig jellemzően sok időkitöltő résszel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk elkerülni az unalmas műsorokat. 🙂

Ez alapvetően rajtatok múlik, kötelező próbaszámot nem írunk elő. Eddigi tapasztalataink alapján 7-8 próba szokott kelleni egy átlagos hosszúságú műsorhoz. Ezt menet közben úgyis érezni fogjátok ti is. Mi nem csak letanítjuk a lépéseket, hanem szeretnénk ezt tényleg magabiztosra begyakoroltatni veletek. Éppen emiatt szükséges több alkalom, viszont minden alkalommal aktívan dolgozunk a műsorotokon.

Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Igen, tudunk online is oktatni táncot. Ha ezt választanátok, jelezzétek jelentkezéskor. Az online táncoktatás élő videókkal történik.

Amint tudjátok, hogy tánctanárral dolgoznátok együtt, jelentkezzetek nálunk. Nem ritka, hogy „last minute” esküvői táncoktatásokat kell tartani. Erre is van megoldásunk, hogy garantáltan lehessen műsorotok. Akár az esküvő előtti egy-két hétben is csodás műsort tudunk összeállítani.

Természetesen, számos stílusú zenével tudunk készülni számotokra, tudunk ötleteket adni, hogy biztos oylan zenére tudjatok táncolni, ami illik is az esküvőtökre és tetszeni is fog.

Igen. A zenevágást meg tudjuk csinálni, sőt az esetek 99%-ában mi szoktuk megcsinálni. Ennek további díja nincs, a táncórák díja ezt is tartalmazza.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk. Az esküvőn használni kívánt cipőt az utolsó alkalmak során szoktuk használni, mikor már összeállt a koreográfia. Addig megfelelő sportcipőben is gyakorolni.

Fizetésre van lehetőség készpénzzel, kártyával, vagy átutalással. Mindig az adott alkalom végén szükséges, nincs előre fizetési kötelezettség (kivéve, ha ajándékutalványt vesztek).

Scroll to Top