Szalagavató táncoktatás Győr

Itt a végzős év és közeledik a szalagavató?

Már több, mint 10 éve foglalkozunk végzős osztályok szalagavató koreografálásával.

Mi hiszünk abban, hogy minden egyes osztályt megillet az egyedi, hozzájuk illő koreográfia, emiatt nálunk nem fogtok olyan táncműsort kapni, amit már ezerszer láthattatok youtube-on.

Teljeskörű oktatást vállalunk, ami nálunk ezt jelenti: zenevágást, koreografálást, táncoktatást, főpróba megtartását is vállaljuk emellett szükség esetén termet is tudunk biztosítani, ha plusz, iskolán kívüli próbára lenne szükségetek.

Ami biztos lesz

Ami biztos NEM lesz

Szalagavató táncoktatásunk Győrben

0 +
Oktatott osztály
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Mire számíthatsz szalagavató tánctanításainkon

Az első táncóra előtt tartunk egy díjmentes, első beszélgetést, amikor bemegyünk az osztályhoz (jellemzően egy osztályfőnöki órára). Ekkor megbeszéljük, mi az osztály elképzelése, elmondjuk a főbb tudnivalókat.

Megjegyzés.: Ha már nincs sok idő a szalagavatóig és úgy kértek fel, akkor az egyeztetést egy első alkalmas próbával is össze szoktuk hozni.

Az első lépés ezután a zene, vagy zenék kiválasztása. Mindig javasoljuk, hogy az osztály ötleteljen, de ha szükséges, tudunk javasolni mi is zenéket.

A kiválasztott zenére/zenékre elkészítjük a műsor mixet, amire a koreográfia is készülni fog.

Ezután előre megbeszélt napon elkezdjük a próbákat. Jellemzően heti 1 próba (1×1 óra) elég a felkészülésre (kivétel, ha nagyon rövid idő alatt kell megtanulni a műsor táncát, ilyenkor a heti több alkalom is szóba jöhet).

Tapasztalataink szerint 8-10 alkalom alatt teljesen fel lehet készülni a produkcióra, de ha szükséges, tartunk további próbákat is. Emellett mindig tartunk egy főpróbát, amikor az osztály a fellépős ruhájában, adott esetben a műsor helyszínén táncolja el a műsort.

Aktuális szalagavató táncoktatás díjunk

Megnevezés

Időpont

Ár

Szalagavató táncoktatás komplett koreográfia

Megbeszélés szerinti időben, 8-10 alkalom

Egyedi ár, ami függ a műsor hosszától és a résztvevők létszámától.

S.O.S. szalagavató táncoktatás

Megcsúsztatok az idővel? Utolsó pillanatokban vagytok és nem tudjátok, hogy lesz meg a szalagavató műsor?

Aggodalomra semmi ok, S.O.S. szalagavató táncoktatásunk nektek szól!

Az SOS szalagavató táncoktatás során jellemzően gyakrabban is találkozunk, ami adott esetben akár heti 2-3 alkalmat is jelenthet. Ilyen esetben a műsor – attól függően mennyi időnk van – kicsit rövidebb, annak érdekében, hogy biztosan tökéletes műsort tudjatok bemutatni.

Szalagavató tánctanárok

Nagy Dávid

Tel.: +36203121108

Molnár Ákos Premium Show tánctanár

Molnár Ákos

Tel.: +36207456411

Miért minket válasszatok?

Fiatalos tanárok vagyunk, könnyen megértjük egymást. Mi hisszük, hogy a szalagavató egy emlékezetes pont az életetekben, éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy Nektek ez csodálatosra sikerüljönn.

Tudjuk azt is, hogy ez egy plusz feladat Nektek, éppen ezért megteszünk mindent, hogy a próbák ne tehernek, sokkal inkább szórakozásnak tűnjenek. A jó hangulat garantált, itt nem fogtok szigorú, kiabálós tanárokkal találkozni. 🙂

Tapasztalatunk, hogy ha a próbák is jó hangulatban telnek, a műsor is remekül fog sikerülni.

Pár vélemény tánc tanításainkról:

Jelentkezés szalagavató táncoktatásra

Írj e-mailt az info@premiumshow.hu címre, vagy keress telefonon:

Nagy Dávid: 06 20 312 1108

Molnár Ákos: 06 20 745 6411

Gyakran ismételt kérdések

Táncműsoraink nem igényelnek táncos előképzettséget, minden fontos lépést és mozdulatot alaposan begyakorlunk, így garantáltan sikerülni fog annak is, aki esetleg botlábúnak érzi magát.

A tánc megvalósítható külsős táncpartner bevonásával, de gyakran párváltós koreográfiát is csináltunk, azaz egy embernek több partnere is volt. Cél, hogy aki szeretne részt venni az részt is tudjon.

A klasszikus nyitótáncok keringő jellegűek, így akkor biztosan jó számot választotok, ha annak üteme 3/4-es. (egy-két-há, négy-öt-hat). Ugyanakkor egy 4/4-es szám (ami a jellemző ritmus) is táncolható, ilyenkor arra kell figyelni, hogy ne legyen túl lassú az alap, hiszen akkor a koreográfia se tud annyira lendületes lenni.

Alapesetben azt javasoljuk, hogy minél előbb. Viszont az se probléma, ha csak utolsó pillanatban. Minden helyzetre igyekszünk rugalmas megoldást kínálni.

Zene ötletek szalagavatóhoz

Zenei ötleteink ízelítőként szerepelnek, próbáltuk a nem elcsépelt számokat ide gyűjteni nektek.

Klasszikus keringőkhöz

Klasszikus nyitótáncokhoz javasoljuk a bécsi, vagy angol keringő alapú zenéket. Természetesen más stílusú számokra is lehet szép műsort előadni.

Hoztunk három példát, viszont a linkre kattintva további hasonló zenéket tudsz találni.

Műsormix, lazább zenék

Lehetőség van bulisabb, lazább, kötetlenebb műsort is összeállítani.

Ilyen esetben lényegében bármilyen zene megfelelő, amit az osztály szeretne a műsorába. Érdemes ilyen esetben több számot is beválogatni, ami lehet 5-6-7 szám is akár..

Scroll to Top