Esküvői táncoktatás Győr

Értékeléseink

Esküvői magán táncóra Győrben

Segítünk megalkotni életetek legszebb táncát!

Sőt garantáltan jól is fogjátok érezni magatok mind a próbákon, mind a műsor alatt, még akkor is, ha nincs semmi táncos tapasztalatotok és botlábúnak gondoljátok magatok!

Esküvői táncoktatásunkat magánóra jelleggel oktatjuk, ahol csak ti és az oktató vesz részt az órán. Az táncórákat 100%-ban a ti igényeitekhez igazítjuk: rugalmas időbeosztás, zeneválasztás, koreográfia stb.

Lehetőség van klasszikus nyitótáncot, menyecsketáncot, több számból mixet, vagy akár barátokat is bevonva meglepetés műsorokat kérni.

Segítünk megalkotni életetek legszebb táncát!

Sőt garantáltan jól is fogjátok érezni magatok mind a próbákon, mind a műsor alatt, még akkor is, ha nincs semmi táncos tapasztalatotok és botlábúnak gondoljátok magatok!

Esküvői táncoktatásunkat magánóra jelleggel oktatjuk, ahol csak ti és az oktató vesz részt az órán. Az táncórákat 100%-ban a ti igényeitekhez igazítjuk: rugalmas időbeosztás, zeneválasztás, koreográfia stb.

Lehetőség van klasszikus nyitótáncot, menyecsketáncot, több számból mixet, vagy akár barátokat is bevonva meglepetés műsorokat kérni.

Kata és Björn kicsi tánc

Erre számíthatsz az esküvői táncoktatásunk során

Első lépésként mindenképp egyeztetést tartunk, amely során a következőket beszéljük meg:

Az esküvői tánc zenéje állhat több rövidebb számból, vagy csak egy zeneszámból is. Ha csak egy zenére akartok táncolni, akkor is javasoljuk, hogy egy-egy átkötő részt vágjunk ki belőle, hogy ne lassuljon be túlságosan a zene, egy folyamatos, figyelemfenntartó műsorzenétek lehessen.

Sokban függ az esküvőig hátralévő időtől, hogy milyen gyakran és milyen hosszú időkre találkozunk (mi mindig javasoljuk a 2 hónappal korábbi kezdést, ha van rá módotok, de akkor sincs  veszve semmi, ha csak pár hetetek maradt).

Azt szoktuk javasolni, hogy legalább heti 1 alkalommal tartsunk 1 órás próbát. Érdemes lehet elején akár 2 órás próbákat is tartani, ha biztosan időben akartok elkészülni, vagy szorít az idő.

Általában 5-6 alkalom alatt „nyersen” megtanulható a koreográfia. Azaz ennyi alkalom szükséges ahhoz, hogy tudjátok a lépéseket, viszont érdemes még 1-2 alkalmat rászánni a finomításokra, hogy folyamatos és könnyed lehessen a táncotok, amit örömmel tudtok bemutatni a násznépnek is.

Az utolsó alkalmakkor már érdemes az esküvős cipőt és akár abroncsot is hozni a próbákra.

Ha minden összeállt szoktunk főpróbát is tartani az esküvői előtti napokban, hogy minél jobban sikerülhessen a műsorotok.

Miért érdemes minket választani tánctanárnak?

Oktatott páros
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat
0 +
Értékeléseink
Roland Kerkai
Roland Kerkai
2023-09-01
A párommal nagyon kezdőként érkeztünk meg az első közös táncórára, valamint nagyon kevés idő állt rendelkezésre az esküvőig. Mégis Molnár Ákos tánctanárnak köszönhetően olyan remek nyitótánc, illetve show került összeállításra, a részünkről pedig elsajátításra, amelyre álmainkban sem gondoltunk volna. Nagyon segítőkész volt mindvégig, remek hangulatban teltek az órák. Az esküvőnk után is mindenkitől csak dicséretet kaptunk, amely dicséret legnagyobb részben a tánctanárunkat érinti, az ő kitartó segítsége nélkül nem jöhetett volna létre az esküvői nyitótáncunk. Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni Életük Nagy Napját! Még egyszer is köszönjük Molnár Ákosnak! Betti&Roland????
Viktória Dóra
Viktória Dóra
2023-08-26
Ákoshoz az esküvönk elött jártunk a nyitótáncunkat betanulni. Az elsö pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, jó volt együtt dolgozni (meg bolondozni a szünetekben ?), mindig vártuk a következö alkalmat mikor mehetünk újabb részeket megtanulni a táncunkból! Köszönünk neked mindent Ákos! Osztatlan sikert aratott a nyítótánc a vendégeink körében is — közben pedig mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Zsuzsanna Huszár
Zsuzsanna Huszár
2023-08-24
Ákos szuper és türelmes tánctanár . 0 tánctudással kerestük meg, hogy szeretnénk ha felkészítene minket az esküvői nyitótáncra. Nagyon mutatós táncot (táncokat) tanított nekünk, kihozta belőlünk a maximumot. Mindenkinek csak ajànlani tudom 🙂
Virág Slávik Varga
Virág Slávik Varga
2023-08-20
Ákos készítette el nekünk az esküvői nyitótáncunk koreográfiáját, és nagyon elégedettek voltunk vele! A próbák szuper hangulatban teltek, nem csak munka, hanem kikapcsolódás is volt egyben. Ákos igazán profi táncot rakott össze nekünk, szuperül megvágta a zenét és abszolút odafigyelt ránk a próbák alatt! Csak ajánlani tudjuk az óráit – mi is, és a násznép is imádta a produkciót! 🙂
János Göndöcs
János Göndöcs
2023-07-06
Ákossal a Flames 😉 társastánc oktatáson a találkoztunk. Ott kértük fel, hogy készítse el számunkra az esküvői nyitótáncunkat. Az eredmény nagy sikert aratott! A próbák gyönyörű helyszínen, jó hangulatban teltek. Ősztől pedig folytatjuk a társas tánc fejlesztésünket, mert ott is mindig jól érezzük magunkat! 😉
Katalin Balogh
Katalin Balogh
2023-06-19
Az interneten keresgélve találtunk rá Ákosra, aki egy csodálatos műsort koreografált meg és tanított be nekünk. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz, mindig könnyedén sikerült a próbákra időpontot egyeztetni, amik kellemes, barátságos hangulatban teltek. Nagyon köszönjük a munkádat Ákos!
Viktória Mihály
Viktória Mihály
2023-06-02
Csak ajánlani tudom!☺️
Norbert Tenk
Norbert Tenk
2022-09-13
Az esküvői nyitótáncunk kapcsán találtunk Ákosra. Profi oktató, minden percét élveztük az óráknak. Abszolút falábúként mondhatom, hogy bátran keressétek, türelmes és nyugodt :D. Csak ajanlani tudom!
Esküvői táncoktatás Premium Show győri tánctanárjaitól

Esküvői táncoktatás ár

Esküvői Magánóra

60 perces óra
15 000 Ft
  • Csak Ti és a tánctanár
  • Rátok szabott
  • Egyéni időpontban

S.O.S esküvői táncoktatás

3x45 perc / 1 alkalom
40 000 Ft
  • SOS last minute oktatás
  • Intenzív felkészülés
  • Egyéni időpontban

Műsor csomag

5 alkalom (5x60 perc)
65 000 Ft
  • Általunk megadott zenékből választhattok
  • Előre elkészített műsor
  • Egyéni időpontban

A megadott ár tartalmazza a zenevágás díját, a koreografálás díját és az oktatás díját is. Nincsenek további költségek!

Az esküvői táncoktatás díját alkalmanként szükséges fizetni, így mindig annyi órát kell csak fizetni, amennyit ténylegesen is lejártok és szükségesnek is éreztek. Megnyugtathatunk, nekünk is az a cél, hogy minél hamarabb elkészüljön a koreográfia. 😉

Fizetni tudtok készpénzzel, vagy átutalással (bank, Revolut) is.

Esküvői táncoktatás ajándékutalvány

Amennyiben szeretnéd párodat/rokonodat/barátodat meglepni esküvői táncoktatással, úgy lehetőség van 3 alkalomra szóló ajándékutalványt vásárolni. Tudj meg többet, kattints a gombra!

Online esküvői táncoktatás

A távolság nem akadály! Örömmel segítünk akkor is, ha nincs lehetőségetek személyesen részt venni magánóráinkon. Vállaljuk a felkészítést online is.

Tapasztalatunk, hogy online is ugyanúgy hatékonyan fel tudtok készülni az esküvői táncotokra, mint személyesen! Lehetséges hibrid megoldás is, amikor bizonyos órákat online tartunk meg, viszont egy-egy alkalmat személyesen is.

Tánctanáraink

Molnár Ákos Premium Show tánctanár

Molnár Ákos

Tánciskola alapító, versenytáncos

Tel.: +36207456411

Nagy Dávid Premium Show tánctanár

Nagy Dávid

Tánciskola alapító, versenytáncos

Tel.: +36203121108

Molnár Csenge esküvői tánctanár Győr

Molnár Csenge

Diplomás pedagógus, versenytáncos

Tel.: +36207455521

Ezt mondták rólunk eddigi párosaink

Értékeléseink
Kitti és Bálint kicsi

További, valós vélemény párosainktól:

És még ilyet is mondanak

A térség Ajánlott Tánciskolája

Táncoktatási rendszerünket és egyben vállalkozásunkat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntette a magas színvonalú szolgáltatása és az etikus üzletmenetért.

kamara által ajánlott vállalkozás
Kamara által ajánlott vállalkozás 2024 Premium Show Bt.

SOS esküvői táncoktatás

Akkor sem kell megijednetek, ha megcsúsztatok az idővel és úgy érzitek késő lenne egy táncműsort begyakorolni. Sose késő, erre is találtuk ki az SOS táncoktatásunkat, mellyel akár 1-2 hét alatt látványos műsorotok lehet (vagy akár pár nap alatt is!). Alapesetben az SOS műsorok kicsit rövidebbek (jellemzően 1-1,5 perc hosszúak), hogy magabiztosan tudjátok eltáncolni a Nagy Napon.

Jelentkezés esküvői táncoktatásra

Írj e-mailt az info.premiumshow@gmail.com címre, vagy pedig töltsd ki lenti jelentkezési lapunkat.


Kereshetsz minket elérhetőségeinken ide kattintva!

Lesd meg esküvői táncoktatásunk életképeit!

Gyakran ismételt kérdések

Érdemes minél előbb, hogy biztosan tudjunk számolni veletek és fenntarthassuk nektek a helyet. Tehát érdemes akár 4-5 hónappal esküvő előtt jelentkezni, függetlenül attól, hogy csak esküvőtök előtti 2-3 hónapban fogunk együtt dolgozni.

Persze az se probléma, ha csak utolsó pillanatban, esküvő előtti hetekben tudtok jelentkezni, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani.

Jellemzően 1,5-2,5 perces műsorokat állítunk össze. Ez egyrészt függ a Ti elképzelésetektől is, másrészt a rendelkezésre álló időtől. Tapasztalataink szerint ilyen hosszúságban lehet magabiztosan begyakorolni a táncot. Az ennél hosszabb műsorok pedig jellemzően sok időkitöltő résszel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk elkerülni az unalmas műsorokat. 🙂

Ez alapvetően rajtatok múlik, kötelező próbaszámot nem írunk elő. Eddigi tapasztalataink alapján 7-8 próba szokott kelleni egy átlagos hosszúságú műsorhoz. Ezt menet közben úgyis érezni fogjátok ti is. Mi nem csak letanítjuk a lépéseket, hanem szeretnénk ezt tényleg magabiztosra begyakoroltatni veletek. Éppen emiatt szükséges több alkalom, viszont minden alkalommal aktívan dolgozunk a műsorotokon.

Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Igen, tudunk online is oktatni táncot. Ha ezt választanátok, jelezzétek jelentkezéskor. Az online táncoktatás élő videókkal történik.

Amint tudjátok, hogy tánctanárral dolgoznátok együtt, jelentkezzetek nálunk. Nem ritka, hogy „last minute” esküvői táncoktatásokat kell tartani. Erre is van megoldásunk, hogy garantáltan lehessen műsorotok. Akár az esküvő előtti egy-két hétben is csodás műsort tudunk összeállítani.

Természetesen, számos stílusú zenével tudunk készülni számotokra, tudunk ötleteket adni, hogy biztos oylan zenére tudjatok táncolni, ami illik is az esküvőtökre és tetszeni is fog.

Igen. A zenevágást meg tudjuk csinálni, sőt az esetek 99%-ában mi szoktuk megcsinálni. Ennek további díja nincs, a táncórák díja ezt is tartalmazza.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk. Az esküvőn használni kívánt cipőt az utolsó alkalmak során szoktuk használni, mikor már összeállt a koreográfia. Addig megfelelő sportcipőben is gyakorolni.

Fizetésre van lehetőség készpénzzel, kártyával, vagy átutalással. Mindig az adott alkalom végén szükséges, nincs előre fizetési kötelezettség (kivéve, ha ajándékutalványt vesztek).

Ötletek esküvői táncra

Ha még nincs elképzelésed, hogy mi legyen a nagy nap tánca, akkor hozunk pár példát. Érdemes zene kiválasztásakor arra figyelni, mi az, amivel tudtok azonosulni, amire szívesen táncolnátok. Maga a stílus meghatározása úgyis a táncoktató feladata. 🙂

Készítettünk egy bejegyzést, ahol segítünk további ötletekkel és szempontokkal a tökéletes nyitótánc zene kiválasztásához.

Néhány táncstílus példa, amelyek általában felmerülnek egy esküvői nyitótáncon: bécsi keringő, angol keringő, retro, rock’n’roll, vegyes mix. De még egyszer jelezzük: Nem kell táncszakértőnek lenni és adott stílusra „rábökni”. Nektek csak zenét kell választani, mi tudni fogjuk milyen stílus passzol hozzá.

Esküvői nyitótánc, Nektek

Esküvői nyitótánc oktatás Győrben, hogy akkor is élvezetes és emlékezetes legyen a műsorotok, ha sose táncoltatok és botlábúnak érzitek magatokat.

Évente több, mint 50 páros minket választ,

Esküvői táncoktatás Premium Show győri tánctanárjaitól

Élményben gazdag esküvői táncoktatás

Győri esküvői táncoktatás profi tanárokkal

Ha keringőt szeretnétek bemutatni, de akár egy lazább, meglepetés jellegű táncot is, akkor is rendelkezésetekre állunk.

Garantáltan a ti igényeitek szerinti koreográfia készül el. Ne késlekedjetek, kezdjétek el a tánctanulást még ma, hogy magabiztosan be tudjátok mutatni elkészült táncos produkciótokat.

Keringő és különböző táncok az esküvőre

Ne bízzátok a véletlenre az esküvői táncotokat. Ha velünk dolgoztok, biztos sikeretek lesz és még jól is fogjátok érezni magatokat. 9 éve oktatunk táncokat, számos műsort készítettünk elő. Ez idő alatt a legkülönbözőbb helyszínekre, megoldásokra kellett táncműsort kidolgoznunk, azaz mindenre fel vagyunk készülve. 🙂 Gyertek el hozzánk különórára és megtapasztalhatjátok, milyen a Flames esküvői táncoktatás. Győrben és környékén oktatunk, saját tükrös teremben, így csak ti lesztek és az oktató, hogy nyugodtan tudjatok felkészülni a Nagy Napra.

Nyitótánc oktatása pároknak

Tökéletes műsor a Nagy Napon, könnyed próbák és remek hangulat. Biztosan állíthatjuk, hogy táncóráink az igazi kikapcsolódás élményét fogják nyújtani neked. Segítünk elkészíteni a nyitótáncot.

Scroll to Top