Bemutatkozik a Premium Show

Mi az a Premium Show?

A Premium Show-t 2018-ban több, mint 10 év versenytáncos tapasztalat után alapítottunk meg.

Először mint táncshow formációként, viszont egyre többen kerestek meg minket táncoktatás kérdésében is, így elindítottuk esküvői táncoktatás és szalagavató táncoktatás szolgáltatásainkat is.

Az évek alatt több száz esküvői párost és osztályt készítettünk fel különleges és emlékezetes műsoraikra.

Célunk, hogy ne csak a végcélt (műsor) érjük el sikeresen, de az oda vezető út is örök emlék, minőségi kikapcsolódás legyen. Szerintünk egy jó táncóra olyan, mint egy jó sorozat – az óra végén már tűkön ülve várod a következőt!

2022-ben alapítottuk meg Tánciskolánkat, ahol már csoportos órákat is tartunk: Részletek itt!

Ismerd meg a Premium Show tánctanárait

A Premium Show gyakorlott táncosokkal, tanárokkal vár esküvői nyitótánc oktatásra, szalagavató táncoktatásra, vagy táncműsor fellépésre.

Ismerj meg bennünket:

Molnár Ákos

Alapító, tánciskola vezető, táncoktató, koreográfus

Rólam

Molnár Ákos vagyok, a Premium Show egyik alapítója, táncoktatója és koreográfusa. A tánccal már 10 éves kora óta foglalkozom, így több, mint 15 év tapasztalat áll mögöttem.

A táncoktatás 2012 óta fontos részét képezi életemnek. Ekkor oktattam le életem első osztálytáncát (Krúdy diákdiri) és indítottam el első csoportos táncórámat 20 fő részvételével. Azóta számos esküvői táncot, osztálytáncot, szalagavató nyitótáncot készítettem el és oktattam a résztvevőknek.

Magasosztályos versenyző múlttal rendelkezem, Latin és Standard táncokból. Versenytáncosként több kiemelt eredménnyel is büszkélkedhetem pl. Közép Magyarország Standard területi bajnoki cím (ifi kategória), nemzetközi (cseh, szlovák és osztrák) versenyeken elért dobogós címek: pl. Brno, Prága, Pozsony Kupák 1. helyezések.

A Premium Show Bt. társtulajdonosa, alapító tagja vagyok, amely többek között a győri esküvői táncoktatás és szalagavató műsorairól lett ismert.

Elérhetőség

Telefonszám: 06 20 745 6411

E-mail: info@premiumshow.hu

Nagy Dávid

Alapító, tánciskola vezető, táncoktató, koreográfus

Rólam

Nagy Dávid vagyok, a Premium Show Bt. társalapítója és ügyvezetője.

A tánc 6 éves korom óta szerves része az életemnek. 2006-ban kezdtem a versenyzést Latin és Standard táncokban. Rengeteg magyar és nemzetközi dobogós eredménnyel büszkélkedhetek pl. Budapest kupa 1. hely, Csehország, Szlovákia nemzetközi versenyek dobogós helyei a versenytánc és a hip-hop világában is.

A tanítással 2012 óta foglalkozikom, melynek eredményeként rengeteg színpadi műsort állítottam össze, pl. győri szalagavatók (Révai, Bencés, Jedlik, Kossuth, Szabadhegyi Piros Iskola stb.), esküvői tánckoreográfiák.

Segítek elkészíteni a Jegyespárok látványos esküvői nyitótáncát, végzős osztályok emlékezetes szalagavató táncműsorát, valamint én magam is aktívan részt vesz táncos fellépéseken.

Elérhetőség

Telefonszám: 06 20 312 1108

E-mail: info@premiumshow.hu

Molnár Csenge

Táncoktató, versenytáncos, pedagógus

Rólam

Molnár Csenge vagyok, a Premium Show tánctanára.

A zene és a tánc már egészen 8 éves koromtól aktív részét képezik a mindennapjaimnak. Az egyetemi tanulmányaim alatt óvodapedagógusként végeztem a Soproni Egyetemen, így a  táncoktatás során is a pedagógiai módszerekre nagy hangsúlyt fektetek.

Magasosztályos latin és standard versenytáncosként számos nemzetközi versenyeken dobogós eredményekkel büszkélkedhetek, valamint kétszeres Pest-megyei Régió Bajnoki címet nyertem standard tánc kategóriában, táncpartneremmel és jelenlegi oktatótársammal, Molnár Ákossal.

Úgy vélem a táncot sosem késő elkezdeni, hiszen a tánc javítja a hangulatot, fejleszti az állóképességet, helyes testtartást és a fittséget, s mindezek mellett szórakozási lehetőséget, kikapcsolódást, szociális életre gyakorolt pozitív hatást is biztosít.

Elérhetőség

Telefonszám: 06 20 745 5521

E-mail: info@premiumshow.hu

Molnár Emma

A jövő tánctanára... de egyelőre még ő is tanulja a táncot.

Rólam

Molnár Emma vagyok, egyelőre tanulok táncolni, kezdem megismerni a világot. Hozzám csak akkor foglalj, ha az esküvőd kb. 17-18 év múlva lesz. Viszont akkorra még vannak szabad időpontjaim.

Elérhetőség

Telefonszám: Apa nem adott még telefont.

E-mail: info@premiumshow.hu

Találkozzunk táncóráinkon, vagy táncfellépéseinken

Hisszük, hogy a tánccal minőségi élményt tudunk nyújtani, legyen szó oktatásról, vagy táncbemutatóról.

Nálunk igazán különleges élményben lehet részed és bízunk benne, hogy egy örök élményt tudunk átadni.

Akár esküvő, akár szalagavató, vagy táncműsor érdekel, keress minket bátran.

Hoztunk pár életképet rólunk, táncosainkról (Balogh Adél, Molnár Csenge).

Scroll to Top