Ajándékutalvány esküvői táncoktatásra

Értékeléseink

Ajándékutalvány

3 alkalmas esküvői táncoktatásra

Évente több, mint 50 páros minket választ,

PS ajándékutalvány 2023

Ajándékozz élményt!

Napjaink esküvőin szinte elengedhetetlen az ifjú pár nyitótánca. A műsort viszont több alkalmas, táncos magánórák előzi meg. Ez a felkészülés egy felejthetetlen emlék, nagyszerű közös program a párosnak.

Készültünk egy szuper lehetőséggel a jegyespároknak: 3 alkalmas esküvői táncóra ajándékutalvány.

PS ajándékutalványok

Miért tökéletes választás ajándékutalványunk?

KataBjörn gif esküvői nyitótánc győr

Az ajándékutalvány rendelés menete, legfontosabb tudnivalók

  • Első lépés a megrendelő űrlap kitöltése (lentebb oldalunkon)
  • Visszaigazoló e-mailben elküldjük a díjbekérőt
  • Sikeres kiegyenlítés után e-mailben küldjük elektronikusan (pdf és png formátumban) az utalványt, amit ki tudsz nyomtatni
  • A párosnak 2024.09.30-ig van elhetősége felhasználni az utalványt
  • A felhasználás rendkívül egyszerű, csak időpontot kell egyeztetni (ennek módját az utalványra leírtuk)
Értékeléseink
Roland Kerkai
Roland Kerkai
2023-09-01
A párommal nagyon kezdőként érkeztünk meg az első közös táncórára, valamint nagyon kevés idő állt rendelkezésre az esküvőig. Mégis Molnár Ákos tánctanárnak köszönhetően olyan remek nyitótánc, illetve show került összeállításra, a részünkről pedig elsajátításra, amelyre álmainkban sem gondoltunk volna. Nagyon segítőkész volt mindvégig, remek hangulatban teltek az órák. Az esküvőnk után is mindenkitől csak dicséretet kaptunk, amely dicséret legnagyobb részben a tánctanárunkat érinti, az ő kitartó segítsége nélkül nem jöhetett volna létre az esküvői nyitótáncunk. Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni Életük Nagy Napját! Még egyszer is köszönjük Molnár Ákosnak! Betti&Roland????
Viktória Dóra
Viktória Dóra
2023-08-26
Ákoshoz az esküvönk elött jártunk a nyitótáncunkat betanulni. Az elsö pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, jó volt együtt dolgozni (meg bolondozni a szünetekben ?), mindig vártuk a következö alkalmat mikor mehetünk újabb részeket megtanulni a táncunkból! Köszönünk neked mindent Ákos! Osztatlan sikert aratott a nyítótánc a vendégeink körében is — közben pedig mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Zsuzsanna Huszár
Zsuzsanna Huszár
2023-08-24
Ákos szuper és türelmes tánctanár . 0 tánctudással kerestük meg, hogy szeretnénk ha felkészítene minket az esküvői nyitótáncra. Nagyon mutatós táncot (táncokat) tanított nekünk, kihozta belőlünk a maximumot. Mindenkinek csak ajànlani tudom 🙂
Virág Slávik Varga
Virág Slávik Varga
2023-08-20
Ákos készítette el nekünk az esküvői nyitótáncunk koreográfiáját, és nagyon elégedettek voltunk vele! A próbák szuper hangulatban teltek, nem csak munka, hanem kikapcsolódás is volt egyben. Ákos igazán profi táncot rakott össze nekünk, szuperül megvágta a zenét és abszolút odafigyelt ránk a próbák alatt! Csak ajánlani tudjuk az óráit – mi is, és a násznép is imádta a produkciót! 🙂
János Göndöcs
János Göndöcs
2023-07-06
Ákossal a Flames 😉 társastánc oktatáson a találkoztunk. Ott kértük fel, hogy készítse el számunkra az esküvői nyitótáncunkat. Az eredmény nagy sikert aratott! A próbák gyönyörű helyszínen, jó hangulatban teltek. Ősztől pedig folytatjuk a társas tánc fejlesztésünket, mert ott is mindig jól érezzük magunkat! 😉
Katalin Balogh
Katalin Balogh
2023-06-19
Az interneten keresgélve találtunk rá Ákosra, aki egy csodálatos műsort koreografált meg és tanított be nekünk. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz, mindig könnyedén sikerült a próbákra időpontot egyeztetni, amik kellemes, barátságos hangulatban teltek. Nagyon köszönjük a munkádat Ákos!
Viktória Mihály
Viktória Mihály
2023-06-02
Csak ajánlani tudom!☺️
Norbert Tenk
Norbert Tenk
2022-09-13
Az esküvői nyitótáncunk kapcsán találtunk Ákosra. Profi oktató, minden percét élveztük az óráknak. Abszolút falábúként mondhatom, hogy bátran keressétek, türelmes és nyugodt :D. Csak ajanlani tudom!
0 +
Oktatott páros
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat
KittiBálint esküvői táncoktatás Győr

Esküvői táncoktatás árak

Esküvői Magánóra Ajándékutalvány

3x60 perces óra
39 000 Ft
  • Rugalmasan felhasználható
  • Garantált részvételi lehetőség
  • Egyéni időpontban
Népszerű

Tánctanáraink

Molnár Ákos Premium Show tánctanár

Molnár Ákos

Tánciskola alapító, versenytáncos

Tel.: +36207456411

Nagy Dávid Premium Show tánctanár

Nagy Dávid

Tánciskola alapító, versenytáncos

Tel.: +36203121108

Molnár Csenge esküvői tánctanár Győr

Molnár Csenge

Diplomás pedagógus, versenytáncos

Tel.: +36207455521

Ezt mondták rólunk eddigi párosaink

Értékeléseink
NikiRobi esküvői nyitótánc győr

További, valós vélemény párosainktól:

Ajándékutalvány megrendelés

Ajándékutalvány megvásárláshoz add meg az alábbi adatokat. A megvásárlás gombra kattintás után automatikus e-mail fog menni a megadott e-mail címedre.


Ha nem kapnál visszaigazoló e-mailt, akkor írj nekünk az info.premiumshow@gmail.com címre, vagy keress minket a 06 20 312 1108 telefonszámon.

Garancia a minőségre

Vállalkozásunkat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kamara is kitüntetésben részesítette az etikus és minőségi szolgáltatásért, kiemelkedő oktatásunkért.

Kamara által ajánlott vállalkozás 2024 Premium Show Bt.

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelő lap kitöltése után küldünk e-mailt a díjbekérővel. A fizetés banki átutalással lehetséges. Céges számlázás esetén megjegyzésbe írd az adószámot is!

2024.09.30-ig kell felhasználni. További megkötés nincsen

Az ajándékutalvány felhasználása úgy történik, hogy a páros felhív/e-mailt ír nekünk. Ez alapján mi már leegyeztetjük vele az első alkalmat. A táncoktatás teljesen a páros igényeire szabva történik, így garantált, hogy hozzájuk illő élményt tudunk nyújtani.

Ilyen esetben átruházható az utalvány. Ugyanakkor pénzt visszatéríteni nem tudunk.

Scroll to Top