Tánciskola Győr

A tánc, mint minőségi szórakozás

Érdekel a tánc és szeretnél egy jó hangulatú közösség tagja lenni? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld óráinkat a tánc és mozgásstúdiónkban.

Táncoktatásunk során mindig arra törekszünk, hogy egy élménnyel gazdagabban térhess haza. A táncnak számos pozitív hozadéka van: aktív mozgás, kikapcsolódás, egészségmegőrzés.

A győri Flames Tánc- és Mozgásstúdió

Sok-sok évnyi táncoktatás után álmodtunk egy nagyot és 2022-ben megnyitottuk Győr legújabb Tánciskoláját. A Flames Tánc- és Mozgásstúdiónál 5 tanárral várunk foglalkozásainkra. Egy színes választékkal rendelkező helyet hoztunk el neked, ahol kedvedre válogathatsz a különböző táncstílusokból, vagy épp az aktív mozgást és egészségmegőrzést segítő csoportos órákból.

Kínálatunk között szerepel: bachata oktatás, társastánc, moderntánc, stretching és alakformáló funkcionális csoportos edzések.

Tánckínálatunk

Bachata táncoktatás

A Dominikai Köztársaságból útjára induló, majd később világszinten is népszerűvé váló bachata táncoktatásunk az egyik legnépszerűbb csoportos óránk. Alaplépései könnyen és gyorsan elsajátíthatók, emellett a táncra jellemző latin dallamok napjaink slágerei között is szerepelnek. E két tényező hatására egy olyan táncba tudsz belekóstolni, amit később egy buliban, estén, – tulajdonképpen bárhol – el tudsz táncolni és jól tudod közben érezni magad.

Kis kedvcsináló videónk egyik óránkról:

Társastánc Győrben

A társastánc oktatásunk során a legnépszerűbb latin-amerikai és klasszikus báltermi táncokat oktatjuk. Táncrepertoárunkon szerepelnek olyan táncok, mint: chachacha, rumba, swing, jive, szamba, angol és bécsi keringő, tango, salsa stb.

Moderntánc gyerekeknek és felnőtteknek

A moderntánc csoportjaink külön gyerekeknek és felnőtteknek is vannak. A moderntánc során számos technikát ismertetünk meg veled, melyek segítenek a mozgásfejlesztésben, kreativitásban, improvizációban. A moderntánc során célunk a zene és önmagad összekapcsolása a tánc segítségével.

Stretching

A stretching foglalkozásokon nyújtás és erősítés kombinációit alkalmazzuk. A stretching, azaz a nyújtás segít tested mobilitásának megőrzésében és fejlesztésében. Az órák során olyan átmozgatást kapsz, mely az izomzat funkcióit és a keringést is javítja. Emellett a sérülések megelőzésében is kiemelt szerepe van.

Csoportos funkcionális edzések

A csoportos edzések során nem csak az alakodat formálhatod, de fejlesztheted hajlékonyságod, gyorsaságod és állóképességed is.

Az edzéseket nem más tartja, mint az ETO profi labdarúgója, Fél Patrícia.

Itt is eléred a győri Flames Tánc- és Mozgásstúdiót

Instagram: instagram.com/flames_tms

%d blogger ezt szereti: