Szolgáltatásaink

Esküvői táncoktatás

Vállaljuk esküvői táncok betanítását, több stílusban is. Legyen az egy csodálatos nyitótánc, vagy egy poénosabb meglepetéstánc, mi tudunk segíteni. Garanciánk a több, mint 17 éves táncos-versenyzői múlt és a rengeteg kitalált és letanított koreográfia.

Az alábbi linken elérhetők videók, melyek között megtalálható esküvői táncunk is (nyitótánc és meglepetéstánc): Kattints ide!

AKTUÁLIS: esküvői táncoktatásunkat online is vállaljuk!

Gyerekműsorok

Színes műsorokkal várjuk megrendeléseket gyerekeknek szóló műsorokra – legyen az gyereknap, születésnap, családi nap stb!

Egyedi műsorokkal garantált a jókedv! Kincskeresés, csapatjátékok, gyerekshow-k, csokiosztás, meglepetések, interaktív feladatok!

Keressen minket egyedi ajánlatokért az info.premiumshow@gmail.com címen!

Latin tánc show

A táncműsorainkkal elhozzuk a latin-amerikai, pezsgő táncvilágot. Profi versenytáncos fellépőink látványos koreográfiákat mutatnak be a Szamba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso Doble és Jive táncstílusokból.

 1. Latin show – Táncbemutató 1 versenytáncos párral. Műsoridő: 15 perc
 2. Latin show prémium – Táncbemutató 2 versenytáncos párral. Műsoridő: 30 perc
 3. Latin show exkluzív – Táncbemutató 3 versenytáncos párral. Műsoridő: 45 perc
 4. Latin show & extra – Táncbemutató extrával. Tegye interaktívvá a rendezvényét! Táncosaink a fellépés mellet bevonják a közönséget is, megismertetik velük az alap latin-amerikai lépéseket. Műsoridő 15-60 perc.

Ballroom tánc show

Versenytáncos fellépőink megelevenítik a keringők elegáns, előkelő báli világát. Műsoraink között szerepelnek olyan táncok, mint az angol keringő, a tangó, a bécsi keringő, a slow fox és a quickstep.

 1. Ballroom show – Táncbemutató 1 párral. Műsoridő 15 perc.
 2. Ballroom show prémium – Táncbemutató 2 párral. Műsoridő 30 perc.
 3. Ballroom show exkluzív Táncbemutató 3 párral. Műsoridő 45 perc.

Tíztánc show

Ezt a műsortípust a latin-amerikai és a standard táncok ötvözéséből hoztuk létre, mellyel két táncvilágot hoztunk egybe. Kettő versenytáncos pár mutat be 5 latin-amerikai és 5 standard táncot. Műsoridő: 45-60 perc.

HipHop show

Napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb műfajai közül válogattunk Önnek. A HipHop show az amerikai utcai táncok számos fajtáit fogja közre, mint például old school, new style, break, popping, locking… Külön megrendelésre alkalomhoz illő egyedi műsorral is tudunk szolgálni pl. megnyitók, karácsonyi rendezvények, divatbemutatók, kiállítások, évzárók stb. Műsoridők igényektől függően eltérőek.

 1. HipHop show: Táncbemutató 1 fővel.
 2. HipHop show prémium: Táncbemutató 2 fővel
 3. HipHop exkluzív: Táncbemutató 4+ fővel
rena3.jpeg
troyboi-klip2.jpg

Modern- és látványtánc show

A klasszikus balett alapjaira épülő, többféle táncstílus elemeit, technikáit tartalmazó műfaj. Ezt a szolgáltatást főként sporteseményekre, iskolai rendezvényekre, színpadi bemutatókra ajánljuk, ahol adott a lehetőség a látványos, akrobatikus műsoraink kivitelezéséhez. Műsoridők igényektől függően eltérőek.

 1. Moderntánc show: Táncbemutató 1-3 fővel.
 2. Moderntánc show prémium: Táncbemutató 4-10 fővel.
 3. Moderntánc exkluzív: Táncbemutató 10+ fővel.

Salsa show

A karibi táncokat megelevenítő Salsa Show bemutatónk elhozza Önnek a kubai táncok forró, pezsdítő hangulatát. Táncosaink a műsor keretein belül lehetőséget nyújtanak arra, hogy a résztvevők/ nézők elsajátítsák a kubai salsa alaplépéseit, mozdulatait.

Szalagavató, diákdiri táncoktatás

Vannak fontos pillanatok a diákok életében. Ilyen a szalagavató nyitótánc, vagy a diákdiri táncbemutató. Csapatunk hosszú éves táncoktatási múlttal rendelkezik. Ismereteinket felhasználva olyan műsorokat állítunk össze, melyek maradandó élményt okoznak mind az osztályoknak, mind pedig a családtagoknak, rokonoknak, nézőknek. Vállaljuk szalagavatók, diákdiri táncok és egyéb iskolai rendezvények műsorainak koreografálását és betanítását. Ajánlatunkhoz hozzátartozik a megfelelő műsorzene összeállítása is.

IMG_9080
IMG_6844clowns

Árainkat egyedileg határozzuk meg, melyek függenek az adott stílustól, zene hosszától és próbák számától. Az aktuális ajánlatainkért keressen minket bizalommal!

%d blogger ezt szereti: