Szalagavató táncoktatás Győrben

Itt a végzős év és közeledik a szalagavató?

A Premium Show tánctanárai már 10 éve foglalkoznak végzős osztályok szalagavató koreografálásával.

Mi hiszünk abban, hogy minden egyes osztályt megillet az egyedi, hozzájuk illő koreográfia, emiatt nálunk nem fogtok olyan táncműsort kapni, amit már ezerszer láthattatok youtube-on.

Teljeskörű oktatást vállalunk, ami nálunk ezt jelenti: zenevágást, koreografálást, táncoktatást, főpróba megtartását is vállaljuk emellett szükség esetén termet is tudunk biztosítani, ha plusz, iskolán kívüli próbára lenne szükségetek.

szalagavató táncoktatás képe

Hogy zajlik nálunk a szalagavató táncoktatás?

A táncoktatások előtt mindig tartunk egy díjmentes, első beszélgetést, amikor bemegyünk az osztályhoz (jellemzően egy osztályfőnöki órára). Ekkor megbeszéljük, mi az osztály elképzelése, elmondjuk a főbb tudnivalókat.

Az első lépés ezután a zene, vagy zenék kiválasztása. Mindig javasoljuk, hogy az osztály ötleteljen, de ha szükséges, tudunk javasolni mi is zenéket.

A kiválasztott zenére/zenékre elkészítjük a műsor mixet, amire a koreográfia is készülni fog.

Ezután előre megbeszélt napon elkezdjük a próbákat. Jellemzően heti 1 próba (1×1 óra) elég a felkészülésre (kivétel, ha nagyon rövid idő alatt kell megtanulni a műsor táncát).

Tapasztalataink szerint 8-10 alkalom alatt teljesen fel lehet készülni a produkcióra, de ha szükséges, tartunk további próbákat is. Emellett mindig tartunk egy főpróbát, amikor az osztály a fellépős ruhájában táncolja el a műsort.

Szalagavató nyitótánc

Mennyibe kerül a táncoktatás?

Táncoktatásaink díja egységesen 140.000 Ft. Ez tartalmazza a zenevágást, koreografálást, próbákat, esetleges teremdíjakat, főpróba díját.

Az ár független attól, hogy hány páros szerepel a műsorban, mi ugyanúgy foglalkozni fogunk mindenkivel, ha kevesen vagytok, ha sokan.

Miért minket válasszatok?

Fiatalos tanárok vagyunk, könnyen megértjük egymást. Mi hisszük, hogy a szalagavató egy emlékezetes pont az életetekben, éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy Nektek ez csodálatosra sikerüljönn.

Tudjuk azt is, hogy ez egy plusz feladat Nektek, éppen ezért megteszünk mindent, hogy a próbák ne tehernek, sokkal inkább szórakozásnak tűnjenek. A jó hangulat garantált, itt nem fogtok szigorú, kiabálós tanárokkal találkozni. 🙂

Tapasztalatunk, hogy ha a próbák is jó hangulatban telnek, a műsor is remekül fog sikerülni.

Pár vélemény tánc tanításainkról:

  • szalagavató táncoktatás Vani véleménye
  • szalagavató táncoktatás Dea véleménye
  • szalagavató táncoktatás Bálint véleménye

Gyakran ismételt kérdések

Nem tanultam táncolni, így is sikerülni fog a műsor?

Táncműsoraink nem igényelnek táncos előképzettséget, minden fontos lépést és mozdulatot alaposan begyakorlunk, így garantáltan sikerülni fog annak is, aki esetleg botlábúnak érzi magát.

Nincs elég fiú/lány az osztályban, akkor valaki kimarad?

A tánc megvalósítható külsős táncpartner bevonásával, de gyakran párváltós koreográfiát is csináltunk, azaz egy embernek több partnere is volt. Cél, hogy aki szeretne részt venni az részt is tudjon.

Milyen stílusú zenét válasszunk?

A klasszikus nyitótáncok keringő jellegűek, így akkor biztosan jó számot választotok, ha annak üteme 3/4-es. (egy-két-há, négy-öt-hat). Ugyanakkor egy 4/4-es szám (ami a jellemző ritmus) is táncolható, ilyenkor arra kell figyelni, hogy ne legyen túl lassú az alap, hiszen akkor a koreográfia se tud annyira lendületes lenni.

Pár zene a szalagavatóhoz

Zenei ötleteink ízelítőként szerepelnek, próbáltuk a nem elcsépelt számokat ide gyűjteni nektek.

Kapcsolatfelvétel

E-mail: info.premiumshow@gmail.com

Telefon: 06 20 312 1108

Premium Show Bt.

Premium Show Bt.

9019 Sárkereki út 1.
info.premiumshow@gmail.com

%d blogger ezt szereti: