Esküvői táncoktatás Győrben

Közeleg az esküvőd, szervezitek a helyet, fotóst, programot stb., de még nincs táctanárotok? Az esküvői nyitótánc egy ékes pillanata az esküvőtöknek, emiatt érdemes erre is hangsúlyt fektetnetek! Győrben, illetve Győr környéki Jegyespárokat is szeretettel várunk esküvői táncoktatásainkra, magán táncóráinkra!

A Premium Show tánctanáraival vállaljuk esküvői táncok teljes körű oktatását Győrben. Az esküvői nyitótánc egy kiemelten fontos része minden Jegyespár esküvőjén. Szeretnéd elkápráztatni vendégeidet? Szeretnétek valami gyönyörűt bemutatni? Tánctudás nem feltétel, biztosan mondhatjuk, hogy a teljesen kezdők is képesek 5-8 próba alkalom alatt egy emlékezetes produkciót megtanulni és utána az esküvőn bemutatni.

Keress minket az info.premiumshow@gmail.com e-mail címen, ha szeretnél csodás esküvői nyitótáncot megtanulni és bemutatni. Telefon: 20/312-1108

Győrben vállaljuk az esküvői nyitótánc oktatását, rugalmas időpontokkal rendelkezünk, ahogy azt a Jegyespár igényli.

Aktuális árunk 2021-ben: 8.000 Ft/pár, mely díj tartalmazza a zenevágás, a koreográfia költségét is. Mindig olyan tempóban haladunk az esküvői táncoktatásban, amilyenre a kedves Jegyespárnak igénye van.

Aggódtok, hogy nem megfelelő a táncos tudásotok? Alapvetően nem szükséges a táncos alap, ha esküvői nyitótáncot szeretnétek bemutatni. Ettől függetlenül keressetek így is bátran, hiszen minden esetekben egyedi, rátok szabott menetrendet alakítunk ki, így ha szükséges a nyitótánc lépéseinek megtanulását megelőzheti pár tánclépés alapozó alkalom. Miután az esküvői tánc alaplépéseit elsajátítottátok rátérünk a koreográfiára. Lényeg, hogy ne izguljatok, az esküvői táncoktatásaink mindig a kikapcsolódásról, szórakozásról is szólnak, így biztosan nem kell stresszelnetek amiatt, hogy vajon menni fognak-e a táncmozdulatok.

Mi vagyunk értetek, győri tánctermeinkben garantáljuk a privát szférát így hozzátok igazodva, a Ti tempótokban tudunk közösen egy fantasztikus esküvői nyitótáncot létrehozni.

Várjuk megkeresésetek, alkossunk valami igazán professzionálisat közösen, nem mellesleg kicsit segítünk kikapcsolódni is a mindennapos stresszhelyzetekből. Táncóráinkon garantáltan kiléphetsz a mindennapok sietségéből és biztosítjuk, hogy az esküvői táncra való felkészülés nem teher, hanem szórakozás és feltöltődés lesz.

Ne feledjétek, mi mindig megvalósítjuk elképzeléseiteket, nektek csak el kell jönnötök hozzánk és élvezni a táncoktatást. 🙂

Esküvői táncoktatás Győrben mindenkinek – mi biztosítjuk, hogy ez a legjobban kerüljön kivitelezésre.

a Szakkatalógus.hu-n

%d blogger ezt szereti: