Esküvői táncoktatás sürgősen?

Bizony nem egy Jegyespárral előfordult már, hogy az esküvői készülődésben ezer felé kellett koncentrálniuk. A szervezés során már-már annyi fele tekintettek, azt se tudták épp mi van meg, vagy maradt ki. A nagy stresszben már nem volt idő figyelni bizonyos dolgok szervezésére és sajnos sokszor az esküvői nyitótánc is ennek esik „áldozatául”.

Sajnos volt már olyan esküvői táncoktatás megkeresésünk, amely végül azért nem tudott elkezdődni, mert a páros úgy gondolta, neki kevés ideje van a felkészülésre.

Az esküvői nyitótánctól való félelem jellemzően azoknál a pároknál merül fel, akik az utolsó pillanatban gondolnak arra, hogy a tánc fontos eleme lehetne az esküvőjüknek. Pedig, ha tudnák, mennyivel könnyebb lenne a felkészülés, a szervezés is, ha hetente egyszer eljönnének hozzánk a győri termünkbe, esküvői táncoktatásunkra…

Az esküvői nyitótánc egy hagyományos motívuma minden esküvőnek, így mindenképp javasoljuk, gondolj erre időben. Emellett a tánc számos pozitív hatással bír, mely segít átvészelni az esküvőig tartó pörgős szervezkedést.

Na de térjünk is át témánkra: Esküvői táncoktatás sürgősen? Egyáltalán lehet gyorsan megtanulni a nyitótáncot?

Mi mindig azt valljuk, hogy ha biztosra akarunk menni és profi esküvői nyitótáncot szeretnénk, akkor érdemes az esküvő időpontja előtt 2 hónappal elkezdeni a felkészülést, de kezdő táncosoknak akár a 3 hónap is ajánlott. Ez azt jelenti, hogy heti 1×1 órában kényelmesen fel lehet készülni és még az se szól közbe, ha valamilyen oknál fogva.

Viszont nem egyszer találkoztunk olyan párossal, akik a sok teendő miatt már csak az esküvő előtti hónapban, rosszabb esetben az esküvő előtti 2-3 hétben szerették volna megtanulni nyitótáncukat.

Ilyen esetekre javasoljuk esküvői nyitótánc gyorstalpaló óráinkat. Ezek az idő szűkössége miatt már rendszeresebb találkozásokat jelentenek, nem ritka, hogy ilyenkor heti 2-szer kell 2 órát tartani, vagy akár három alkalomkor is találkozunk, annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt lehetőségetek legyen megtanulni a tánc koreográfiátokat.

Tehát lehetséges, de egy intenzívebb tempóra kell készülnötök. Ugyanakkor ne ijedjetek meg, ha úgy éreznétek ki lennétek csúszva az időből, mert nem lesztek, biztos kezekben lesztek velünk. 😊

Győrben termeinkben lehetőség van rugalmas táncoktatás beosztásra, emiatt ha szükséges, egyszerre több órára is csak nektek tartjuk nyitva a termet, hogy a Nagy Napotokra a lehető legjobban fel tudjatok készülni.

Akár sürgősen, akár még időben vagytok, ránk számíthattok esküvői táncoktatások során!

%d blogger ezt szereti: