Kell-e a táncos alap az esküvői nyitótáncnál?

Táncos poszt

Az esküvői nyitótáncainkat Győrben, saját teremben, privátban oktatjuk, annak érdekében, hogy bejegyzésünk témacímén ne kelljen izgulnotok.

Mindettől függetlenül jogosan felmerülhet benned, hogy táncos alapok, tánctudás nélkül is elsajátítható-e egy esküvői nyitótánc.

A válaszunk: IGEN!

Az esküvői nyitótánc oktatás általában 8-10 alkalmat vesz igénybe, ez alatt biztosra eslajátíthatók a lépések, valmint arra is van időnk, hogy az apróbb részleteket, pl. egy-egy kéztartást is megfelelően beállítsunk, begyakoroljunk.

Azokkal a párokkal, akiknek nincsenek táncos alapjaik mindig az első 1-2 alkalmat az alaplépések megtanulásával, alapmozdulatok begyakorlásával kezdjük. Így biztosan meglesz a kellő tudás ahhoz, hogy utána ne csak lépésszinten, hanem rutinosan, magabiztosan menjen az esküvői nyitótáncotok.

Esküvői táncoktatást Győrben vállalunk több helyszínen is, saját termeinkben, mely során csak Ti és a tánctanárotok van egyszerre bent a teremben. Mi ezzel biztosítjuk, hogy a teljes táncoktatás során zavartalanul, “közönség” nélkül tudjatok próbálni.

Ha szeretnétek egy csodás esküvői táncot, legyen az nyitótánc, vagy meglepetéstánc, vagy bármilyen egyéb egyedi igény, keressetek minket bizalommal!

Helyileg Győrben oktatunk, több teremben is lehetőség van az esküvői táncoktatásra. Az esküvői táncoktatás ára: 8.000 Ft/pár + 1.000 Ft teremhasználati díj.

Keressetek minket elérhetőségeinken:

E-mail: info.premiumshow@gmail.com

Tel.: 06 20 312 1108

%d blogger ezt szereti: