A jó esküvői nyitótánc kulcsa nem csak a lépésekben keresendő!

Nagy Dávid esküvői táncoktatás és poszt

Sokszor nem az a fontos, hogy mennyire jó valakinek a táncos alapképzettsége, ha esküvői nyitótáncot szeretne előadni. Ennél jóval fontosabb a a jó esküvői nyitótánc kulcs eleme, a zene és az ebből következő érzések, hangulatok.

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni esküvői táncoktatásainkon Jegyespárjainknak: Válasszatok olyan zenét, vagy zenéket, amelyek fenntartják a közönség figyelmét és élveztek is táncolni rá.

A jó esküvői nyitótánc zenéje olyan, hogy fenntartja a figyelmet, nem túl hosszú, nem unalmas. Ha mégis hosszabb nyitótáncot szeretnétek, akkor ne egy zeneszám szóljon végig, inkább mixeljétek meg, legyen benne több, rövidebb zeneszám.

Táncoktatásaink során Győrben, külön táncteremben tudunk gyakorolni, ahol felkészülhettek a műsorszámotokra, hogy azt a lehető legtökéletesebb formában tudjátok átadni. A magánoktatások során győri termünk csak Nektek van “nyitva”, azaz teljesen privátban, zavartalanul tudunk készülni az esküvői táncotokra. Közösen ötletelünk a zeneszámokon, megvágjuk nektek a műsorotok zenéjét, valamint hangfalainkkal olyan hangulatot tudunk kelteni, amely majd az esküvőn is jelen lesz, így készülve fel teljesen az esküvői nyitótáncotokra.

Keressetek minket az info.premiumshow@gmail.com címen, vagy telefonon a 20/312-1108 számon.

Győrben vállaljuk az esküvői táncoktatást, de igény esetén a kedves Jegyespárhoz is ki tudunk menni, vagy hozzájuk közelebb lévő teremben oktatni (esküvői táncoktatás Győrben több teremben is lehetséges, több helyen vannak helyeink, így a lehető legkényelmesebb felkészülést tudjuk biztosítani).

%d blogger ezt szereti: