Esküvői táncoktatás Győrben

Kedves Érdeklődő, vállaljuk esküvői táncok teljes körű oktatását Győrben. Az esküvői nyitótánc egy kiemelten fontos része minden Jegyespár esküvőjén. Szeretnéd elkápráztatni vendégeidet? Szeretnétek valami gyönyörűt bemutatni? Tánctudás nem feltétel, biztosan mondhatjuk, hogy a teljesen kezdők is képesek 8-10 próba alkalom alatt egy emlékezetes produkciót megtanulni és utána az esküvőn bemutatni.

Keress minket az info.premiumshow@gmail.com e-mail címen, ha szeretnél csodás esküvői nyitótáncot megtanulni és bemutatni. Telefon: 20/312-1108

Győrben saját teremben vállaljuk az esküvői nyitótánc oktatását, így rugalmas időpontokkal rendelkezünk, ahogy azt a Jegyespár igényli.

Aktuális árunk 2021-ben: 9.000 Ft/pár, mely díj tartalmazza a teremhasználat, a zenevágás, a koreográfia költségét is. Mindig olyan tempóban haladunk az esküvői táncoktatásban, amilyenre a kedves Jegyespárnak igénye van.

Jó hírünk van, új termünk Szabadhegyen is megnyílt, így Győr városában már újabb helyszínen tudunk oktatni benneteket. További termeink Gyirmóton és Szigetben találhatók, így biztosan a hozzátok közeli teremben tudunk oktatni Nektek esküvői nyitótáncot, ezzel is elősegítve a Ti kényelmeteket, hiszen csak oda kell jönnötök, ami számotokra közel van hely.

Keressetek minket még ma! Kezdjünk el közösen dolgozni, hogy egy igazán lenyűgöző nyitótáncot tudjatok bemutatni az esküvőtökön. Garantáljuk a kikapcsolódás, a pihenést, a szórakozást, de közben az esküvői táncotokra is profin felkészítünk.

Tudjátok, mi vagyunk értetek, a Ti elképzeléseiteket valósítjuk meg. Nekünk ez az öröm, ez a táncoktatói célunk.

%d blogger ezt szereti: