Ne feledkezz meg az esküvői nyitótáncról!

Az esküvői nyitótánc a látvány mellett egy kis kilépés a mindennapokból, hiszen az együtt táncolt percek csak rólatok szólnak. #esküvő #eskuvoitanc #tánctanár #koreográfus #esküvőitáncoktatás

Ne felejtsd el, az esküvői nyitótánc tanítása nem történik meg egyik napról a másikra. Ahhoz, hogy a tánc profin előadható legyen érdemes 8-10 alkalmat rászánni.

Általában heti 1×1 óra elegendő idő a begyakorláshoz, éppen ezért a 10 hétre számolva az esküvői táncoktatást már legalább 10 héttel az esküvő előtt célszerű elkezdeni, de érdemes 1-2 hetet rászámolni a biztonság kedvéért. Persze megoldható a heti több próba is, de a stresszmentes esküvői nyitótánc megtanulásához fontos, hogy ha tudjuk, kerüljük az utolsó pillanatok kapkodását.

Amennyiben esküvői táncoktatás, tánckoreográfia érdekel benneteket, keressetek az info.premiumshow@gmail.com címen.

Az esküvői nyitótánc ékes pillanata minden esküvőnek. Éppen ezért ne hanyagoljátok el, szánjatok rá legalább 8-10 órát.

Az esküvői nyitótánc ékes pillanata minden esküvőnek. Éppen ezért ne feledkezzetek meg róla, szánjatok rá legalább 8-10 órát/alkalmat, valamint semmiképp se halasszátok az utolsó pillanatokra. Általában elmondható, hogy legkésőbb 2 hónappal az esküvő előtt érdemes elkezdeni a felkészülést az esküvői nyitótáncotokra. Ha tehetitek, akár 3 hónappal előtte is elkezdhetitek a tánc begyakorlását, hiszen ilyen esetben biztosan benne lesztek az időben és a nyitótánc mellett még 1-1 egyéb meglepetés táncot, koreográfiát is meg tudtok tanulni.

Még nem tudjátok milyen stílust szeretnétek? Több zene is tetszik, de nem tudtatok még dönteni? Bátran keressetek minket, segítünk, tanácsot adunk, hogy átlendítsünk a bizonytalan részeken titeket és gyorsan, hozzátok illő műsort tudjunk kialakítani.

Nem ritka eset az sem, hogy Jegyespárjaink csak nyitótánc oktatást kérnek, de a próbák során annyira egy hullámhosszra kerülünk, hogy az utolsó alkalmakkor – amikor már jól állunk az esküvői nyitótáncotokkal – összeállítunk egy lazább, meglepetéstáncot, könnyű, de látványos és hangulatos elemekkel, ami biztosan rásegít a násznép tánckedvére és biztosan mondhatjuk, hogy ezután csatlakozni fognak a közös táncra.

%d blogger ezt szereti: